Nu är dom beställda !! :-)

Idag beställde vi biljetter till Sabaton den 13 juni, jag och Daniel. Ska bli jädrans kul faktiskt ! Får se om Mange hänger på. Jag längtar reda, bara två veckor kvar! Åka till Falun, var ett tag sen man var där. Även Hammerfall ska spela, så det blir riktigt ös. 10 års jubileum för Sabaton !

Idag var vi en sväng till Lindesberg o käkade pizza, helvetes god asså !! Den måste vi prova Veronica !! Färska champinjoner o hela kalaset vettdu !! ;-)

Var så trött idag efter jobbet att jag somnade i 3,5 timme. Hoppas bara att man kan sova ikväll då man ska jobba imorgon 7.30. Ska se lite film, Face Off, innan jag somnar.

Godnatt.
Baj Baj

Haha ! Ett gott skratt förlänger livet ! :-)

Little  Susie goes home from school and tells her mum  that the boys keep
 asking her to do  cartwheels because she's very good at  them.

 Mum said, "You should say  no, they only want to look at your  panties".

 Susie said, "I know they  do, that's why I hide them in my  bag".

Är du med o kämpar ???

Det akuta röksuget går över på mindre än en minut.

Vad gör man? Tänk på något annat, hitta på något...
Ta en promenad, sjung, skicka ett SMS-meddelande, hugg ved, knyt slipsen, diska, snickra, sväng om i en dans, bär sten, sticka, ta en dusch, lägg patiens, borsta skorna, skriv ett brev, brodera, fila naglarna, vissla, lägg dig i badet, måla naglarna, spela munspel eller gitarr..eller

  
Ta fem djupa andetag
 
Drick ett glas vatten
 
Ta ett sockerfritt tuggummi eller ett äpple
 
Tugga på en tandpetare med mintsmak eller en morot
 
Ta nikotinhjälpmedel -tuggummi, tablett eller nässpray
 
Gör några avslappningsövningar
 
Spela dataspel
 
Frestelser och fällor
Det är lätt att lura sig själv. Tro inte att du är på den säkra sidan och kan ta en cigarett utan att bli beroende igen.

MIN EFTERLÄNGTADE CYKEL!!!!



Här är min efterlängtade cykel !! Kostade 900 kr, hämtad i Enköping. Den är jätte bra o cykla med, sadeln kanske ska upp nån centimeter till, o ev styret också. Har pumpat i lite luft i båda däcken, o ska sedan köpa cykel lås, reflex, lyse o en cykelpump. Kan vara bra att ha. Just nu får den stå här inne i lägenheten o vila. Men jag är väldigt nöjd !!!

Tog mig en tur nu på kvälls kvisten, o det var ju inte så enkelt o bara cykla då man inte cyklat på ett par år, det kändes i rumpan o benen måste jag säga. Fick faktiskt GÅ upp för kyrkbacken... men målet är o kunna cykla upp för där sen :-P

DAGS OCH SKAFFA EN CYKEL NU VERONICA !!!! :-)

Nu sov dags, hörs en annan dag !
Godnatt o Baj baj

Cykel Racing!

Idag ska vi åka o köpa en cykel åt mig. En efterlängtad cykel, sen blir det till o hojja runt i Kolsva, även ta sig en tur till Köping ibland... Måste leta på en bra runda som man kan cykla, så man får motion o lite träning. Göra cyklandet till en del av vardagen. Undra om man ska köpa sig en cykel hjälm? Vore ju fan tufft o ha, och ansvarsfullt. Ska kika lite på Biltema sen om man hittar något. Jag längtar tills vi ska åka, typ bara en timma kvar. Det var ett väldans långt möte nere på Herrgården. Men dom är väl inte riktigt rediga där nere, cheferna... hehe. Nej skämt o sido, tar väl sin lilla tid att gå igenom Anticimex... :-P

Ska hämta upp Danne på jobbet sen vid 16 för han ville hänga på kolla på Videokamera !! Yiipppiii, kanske man kan få låna sen ;-) Jag är för snål för o köpa såna grejer själv, då passar man på o låna om polaren köper... Skulle göra samma sak tillbaka, om någon ville låna mina grejer jag köper. I alla fall till dom som alltid ställer upp för mig !!

Fördelar med cykel då...
Ingen motor
Ingen skatt
Inga bensin pengar
Ingen försäkring, i alla fall inget måste för o få köra.
Inget olje byte, kamrem, drivrem, fläktrem osv...
Man kan cykla fast man har druckit ett par bärs, kanske inget o rekommendera men det är ju på eget ansvar
Man kan cykla små vägar, mellan husen o behöver inte köra några extra kilometrar för o komma dit man ska
Kan i princip parkera vart man vill, utanför huset...
Kan ta med den in i lägenheten

Ja, kan nog komma på fler saker om jag vill...

Nackdelar
Punktering
Växlarna kan gå sönder
Kedjan lossnar... ouch

Måste ju införskaffa mig en cykel pump. Och ett bra bygel lås. Sen ska jag åka ut till garaget o Tjuuuna den lite. Hehe

Nej nu ska fixa iordning mig ifall Veronica dyker in snart. Borde hon göra, mötet har hållt på i 1 tim o 40 min...

Skriver senare hur det gick med cykel köpet.
Baj Baj

Flugor alltså...

Ibland undrar jag om dom inte har nån hjärna i alla fall...
För dom surrar runt o irriterar en så man blir tokig, o snabba är dom också. Men sen plockar man fram flugsmällaren o lägger brevid, o vips så är dom borta, hur fan kommer det sig? Är ju helt otroligt. Ska döda dom jävlarna!!! Nu dog en jävel i alla fall, men seg va han ! Nu kommer det väl ingen hit på ett par minuter i alla fall.

Nu är det Natti natti.
Baj Baj

DH <3


Söndag

Söndagen sedan vakande man upp hos Danne, bakfull o jävlig :-P Åkte sedan hem, vilade en stund, sedan kom Veronica, John o Fia o hämtade saker som hade glömts kvällen innan. Vi pratade lite smått o kom sedan fram till att vi var sugna på tacos. Så vi åkte o handlade det, lagade iordning o sedan käkade vi vid 3 tiden. Sedan var det slappa en stund. Alla utom Danne åkte hem, vi låg o vilade  o senare på kvällen bjöd Danne mig på Kina mat. Hade en trevlig stund med prat o en massa andra dumheter :-P

Seanre på kvällen stupade man i säng o var helt utslagen. Sov skönt!

Måndag sen då, tidigt på morgonen ringde en tjej o var intresserad av att köpa Forden. Fick lite små panik för det fanns ju inget batteri i den som fungerade. Så jag ringde runt lite o försökte fixa ett, i värsta fall hade jag åkt till Biltema o köpt ett nytt. Men Kolbäcks bilskrot hade ett så jag åkte in till Köping med bussen, gick sedan till Dannes jobb o hämtade hans bil, brännde ut till Kolbäck o köpte batteriet. Sedan hämtade jag Danne o vi åkte hem. Vilade en stund sedan åkte vi o satte i batteriet. Bilen startade o var helt ok. Åkte o tankade. Sedan var det bara o vänta. Dom vid cirka 19 tiden. Dom tog en provtur, men efter så såg vi att det läckte olja, ännu mer panik. jag ringde Danne o han kom, han kollade vad det kunde vara men konstaterade att det var förmodligen inget allvarligt, men vi åkte i alla fall ut till garaget för o kolla mer noga. Väl där ute hissade vi upp bilen o Danne kikade. Efter en stunds skruvande kom han fram till att en mutter till olje trågen satt löst, så han skruvade bara åt den sen var allt på topp igen, PHU!!! Dom köpte bilen o sedan åkte dom.

Så nu blev man av med alla bilar, både Celican o Forden. Fanns ju dom som sa att jag aldrig skulle få bilarna sålda, långnäsa på er !!!! Visst, var lite pysslande med det, men jag fixade det. Och Danne var till stor hjälp! Efter sedan åkte vi till Västerås o jag bjöd Danne på Burger King som tack för hjälpen.

Nu sitter man här, har haft 4 dagar ledigt som bara har försvunnit nånstans. Har gått extremt fort. Man har lite tråkigt för man kan inte göra så mycket. Är ju så när man jobbar inom vården att oftast jobbar man när andra är lediga o vice versa. Och sedan när dom andra slutar är dom alltid för trött för att hitta på något, då en annan har suttit o väntat hela dagen. Sitter o lyssnar på en bra låt, Sabaton "Ghost Division", blir eventuellt konsert den 13 Juni, jag o grabbarna grus. Man får hoppas att man inte jobbar då dock. Men tar nog ledigt.

Nej men om man skulle ta o gå ut en sväng, vette fan vad man annars ska göra. Finns ju ingenting att göra.
Imorgon eller på torsdag hoppas jag att jag kan låna bilen, torsdag är helt säkert men helst imorgon för att åka o köpa cykel. Då man jobbar kväll har man dagarna ledigt o vill ut o röra på sig lite.

Men höres senare. Se om man har tid o engagera sig åt andra då....
Baj Baj

Helgen som varit!!

Då har man precis klippt naglarna så det går lättare o skrova, tog tånaglarna härom dagen men lite svårt att skriva med fötterna :-P

Lördagen, jo men har ju skrivit om våran resa till Vingåker, sedan efter det åkte jag ju hem o städade lägenheten till överrasknings festen för Fia, kunde ju inte nämna något i förtid IFALL hon skulle få för sig o läsa min blogg :-P Förlåt Fia, hoppas att du förstår :-)

Städade så mycket jag kunde, hade bara den lilla disken kvar samt ta ut soporna, men behövde bil. Veronica kom vid cirka 17 (tror jag) Sedan satt vi o pratade lite, jag diskade o sedan gjorde iordning mig. Vid halv sju kom Danne med bilen som jag skulle låna en stund. Slängde soporna o åkte sedan iväg o hämtade Fia vid ungefär 19 tiden som det var bestämt. Hon var lite otålig o började messa då jag var ungefär 7 minuter sen :-P Sedan åkte hon o jag in till Köping, tog med henne på en runda runt hela stan för att fördriva tiden, o för att hon inte skulle veta vad vi skulle göra. Hade ju försökt lura i henne att vi skulle till Donkan med Steen o Anita o Veronica o spela yathzee, men hon gick inte riktigt på det. Men på väg mot Donalds rondellen så jag till henne att jag brukar inte ljuga, då blev hon lite svettig o undrade om jag kanske menat allvar, för jag svängde sedan mot McDonalds. Var nästan att man såg svetten tränga fram i pannan på henne, hehehe!! Men vi skulle äta där, vet at hon gillar det så tänkte bjuda henne på mat. Det var ju "min lilla present" till henne, inget märkvärdigt, försökte jag låta som, för det var ju egentligen bara för o fördriva tiden.

Under tiden då vi var borta tog Veronica emot Fias kompisar hemma hos mig. Sedan skickade hon ett sms o sa att alla hade kommit. Jag försökte smyg stressa lite men det blev så konstigt, jag satt o var jätte nervös, alla som känner Fia vet ju att hon är expert på o ställa en massa frågor. Jag försökte låtsas som att jag var sur på Veronica
för att jag skulle hålla mig för garv. Oh Herregud vad svårt det var alltså !! Man hade sån lust o säga något, ge henne någon liten ledtråd. Men jag höll tyst, kanske nästan för tyst ibland :-P

Vi åkte hemåt, förbrilt försökte jag komma på en bra lösning. Vi åkte till Danne som skulle ta bilen. Sedan skjutsade han hem os till mig. Försökte på ett bra o snyggt sätt få in Fia in i min lägenhet, men hon var lite envis. "Vaddå, jag kan väl gå direkt o möta Veronica?" NEJ NEJ NEJ, sa jag, vi går in till mig o snackar lite skit, var så längesen vi gjorde det. Ok, det gick hon ju med på. Ju närmare dörren vi kom ju nervösare blev jag. Nästan som i trans gick vi in. Jag låste upp dörren, nervös för vad jag skulle se, o sedan hur Fia skulle reagera. Det första som kommer är en massa kamera blixtrar, Fia blir så paff o undrar vad Veronica gör där REDAN.... hon var väl på väg från Diane ??? Sedan kommer det ett högt SUPRISE! !!!!! från alla Fias vänner som klämt in sig i köket. Och Fia (hahahha) blir så chockad att hon vänder o går ut igen, men får tag i henne o vänder in henne igen. Där blir hon så paff att hon bara står o sen börjar hon krama alla. det blev verkligen såååå lyckat! Hela kvällen var fin, alla uppförde sig o allt var lungt. Fia drack en del, hamnade på knä framför porslinsguden (toaletten) och sedan i en fylle position på golvet :-D Där somnade hon en stund. Under kvällen så sjöng vi för henne o vi lekte lekar.

Jag hoppas att du fick en minnesvärd 18-års helg Fia, du som trodde att du skulle få sitta hemma o kolla på film :-P Stort Tack till alla som hjälpte till o göra denna helg speciell för Fia !!

Lägger upp lite bilder här senare sen.
Nu är det sovdags. Men skriver mer imorgon.
Baj Baj

Lördag !

Äntligen ledig från jobbet. Vaknade dock klockan 6 i morse men tvingade mig själv att gå o sova igen, sov lite halvt om halvt men vaknade ändå vid 9 o var ganska utvilad. Kändes underbart. Nu har man 4 dagar på rad o vara ledig ! Oh vad jag ska njuta !

Dagarna blir ju aldrig som man har tänkt sig, säg nån gång det blir det :-P Hade ju planerat o städa undan i lägenheten, men vid klockan 10 ville Danne att jag skulle följa med till Vingåker o köpa skor. Jaha, på med kläder o fräscha till sig bäst det gick på den korta stunden man fick på sig, haha ! Sen bar det iväg. Var inte så hispligt långt som jag trodde, men var ju på gränsen nere i Östergötland. Men det var vackert där nere, fin grönska o landskapet är så fint. Väl nere i Vingåker visade sig att det var bil träff, just på det stället vi skulle köpa skor. Säkerligen en 200 bilar, alla möjliga modeller. Vi kikade runt lite, tog lite bilder, som jag lägger upp här nedan sen. Sedan åkte vi hemåt. Vi stannade på Sibylla i Kungsör o käkade, blev en stadig men något sen frukost för mig...

Nu är man hemma o har städat. har bara disken kvar, samt bära ut soporna. Sedan är väl allt så gott som klart. Sedan är det ju en själv man ska ordna till. Sen blir det fullt ös hela kvällen. Hur det går/slutar skriver jag om en annan dag !  Nu spelar jag poker för o fördriva tiden fram till klockan 19. Princip vänta på att folk ska komma/höra av sig. Så jädra drygt när man tror att det ska bli på ett sätt o sedan det inte blir så. Men men, finns ju bara en sak o göra...

Men nu ska jag fixa lite annat här. Hörs senare.

D.H <3



Torsdag

Igår kväll blev det Maya's special hemma kväll. Roomservice, Grey's Anatomy o Rena Rama Rolf. Sedan slocknade man innan klockan ens var 23.

Idag har det varit jobb fram till klockan 14.
Nu blir det vila av en stund. Sedan får vi se vad som händer. Kanske någon som slår en signal... Ska väl fixa här inför helgen.. blir tufft o stå med allt själv, hur man nu ska hinna med allt mellan jobbandet. Blir tufft men det ska nog gå. Vad gör man inte för 18 åringen ! :-)

Skriver senare. Måste ta tag i det här.

Baj Baj så länge.

Nya uppdrag

Vaknade kl 6. Började tvätta 6.30.
Klockan 9.30 ringer Danne o sätter mig i uppdrag.
Ska åka till Västerås och köpa ett luftfilter åt hans jobbar kompis Ante. Ringer Marie o frågar om jag kan låna hennes bil in till Köping, det gick bra. Åker till Dannes jobb o byter bil, får ala uppgifter jag behöver om detta luftfilter. Lånar Antes bil, Volvo s60. Åker iväg o fixar mina uppdrag, skulle även stanna på Biltema o köpa ett rör. Sedan åker jag tillbaka till Köping, hamnar i en vägarbets kö, längsta möjliga o som rör sig sakta så in i helvete. Väl i Köping möter jag upp Danne, Vlado och Jacke vid pizzeria Babylon, där vi käkar lunch. Sedan åker jag hem.

Hemma sedan lägger jag mig o vilar. Sover i nästan två timmar, det var riktigt skönt. Sedan ringer Danne o jag hänger med ut till garaget en stund. Vid nio tiden åker vi hem o käkar lite pasta sallad. Sedan sover vi.

Idag onsdag har man jobbat till 12. Sitter just nu o spelar poker, kolla på 24 samt skriver min blogg. Mycket på en gång :-) Ska nog sedan vila en stund. Eller kanske städa? Eller kanske göra lasagne? Grekisk sallad till det? Men då måste jag ju gå o handla lite... Vet ju en person som kommer att hoppa högt av lycka i alla fall !!! :-D Men man kanske skulle spara det till helgen istället? Hmm nja, då är det andra planer. Vi tar det ikväll. Då blir han glad !

Håller på att ladda ner avsnitt från Rena Rama Rolf, o dom var ju helt sjukt roliga! hade jag totalt glömt bort. Måste fortsätta kolla på det sen :-D

På återseende!
Måste koncentrera mig på pokern...
Kram o puss
Danne <3

Fullt ös....

Nu var det några dagar sen jag skrev, det var när jag hittade min älskade almanacka, den är fortfarande vid livet :-) I söndags jobbade jag, var hur trött som helst, kunde knappt köra bilen, o då är det illa. När jag kom hem åt jag lite lunch. Sedan kom det en kille o skulle kolla på min Toyota. Han ville ha den så jag sålde den, fick inte det jag egentligen ville ha, men det var ändå skönt o bli av med den. Det lättade även upp tillvaron för mig. Kan andas ut lite bättre nu.

Sedan skulle jag till o sova, lade mig i sängen, men tog en sista titt på telefonen, o ser att Danne ringer. Han frågade om jag ville följa med honom, Vlado o Mange ut till Strömshplm o fika. Jag funderade en stund o sedan tänkte jag att det kunde ju vara roligt, det som fick mig att tveka var att jag var så himla trött. Men Vlado o Danne kom o hämtade mig en stund senare i Vlados Nissan 200:a, stilig bil, snygg. (Men inte lika snygg som Dannes)

Vi satt o fikade en stund i solen, var skönt. På vägen hem slocknade jag några minuter i bilen. Var inte så konstigt. Sedan lånade jag Dannes bil o åkte till Willys o handlade. Äntligen kunna få handla utan att riktigt behöva tänka. Men det var mest till middag för två sen på kvällen ;-) Potatis gratäng, kyckling o grekisk sallad. Blev en hit !! Känns så kul o laga mat då Danne bara älskar den! Och det var så längesen vi bara satt ner han o jag o käkade lite god mat :-) Pratade om allt möjligt mellan himmel o jord, som vi alltid gjorde förr. Saknat det väldigt mycket.

I måndags var det o gå upp tidigt, skulle låna Dannes bil samt köra skräp till tippen. Regnade hela dagen så det var lite trist. På förmiddagen var jag hos Diane o fikade, det var trevligt. Lilla Alva är så söööt !! Sedan bar det av till garaget o tippen, sedan en sväng på Willys på vägen hem. Sedan lite lunch, färgade håret o sedan iväg igen o hämta Danne inne i stan. Lagade mat o Danne kom vid 8 tiden, Grekisk Pastasallad med kyckling. Hade köpt en färdig sallads kyckling, men den var visst inte så god. Men det andra blev kanon ! Sedan gick jag o la mig, var trött.

Nu sitter man här, morgon, klockan är 7.14 o jag har slängt in två maskiner tvätt. Dricker kaffe o röker en morgon cigg. Nyheterna i bakgrunden o lite musik på. Idag händer inte så mycket, vila, för man ska jobba imorgon.

Men om det händer något så skriver jag mera sen.
Ha det bra så länge.
Danne <3
Baj baj

JAG HAR HITTAT DEN !!!

JAG HAR HITTAT MIN ÄLSKADE ALMANACKA !!!
 
Den hade ställt sig på kant MELLAN soffan, så när jag kollade under soffan så såg man den inte, men nu hade soffan glidit isär lite o då såg jag något ligga där o kollade vad det var, o VIPS, där var den!!! Oj vad den har varit saknad. den är jätte bra plus att man har massa minnen inskrivet där. Den har varit försvunnen sen den 29 mars, oh jag är så glad nu!!! Nu känns det att man kan o har koll på vad som händer, o man kan komma ihåg vad som HAR hänt !!

Nu ska jag iväg o jobba, sovit lite dåligt i natt, så jag hoppas att man inte hinner bli alltför trött när dagen lider mot sitt slut.

Vi hörs senare !
Lycka till på jobbet Veronica!

Baj Baj

Fredag, hujedamej !!

Vaknar som vanligt, vid ungefär 8 tiden. Sätter på kaffe.
Efter 5 minuter skickar Marie sms o undrar om jag är vaken, känner efter lite o skriver tillbaka att man precis vaknat. Hon frågade om jag ville skjutsa Niclas o hans kompis Kim till Arboga för dom hade missat bussen. Min hjärna börjar sakta vakna o jag tänker, jo men varför inte. Sagt o gjort. Åker o hämtar grabbarna, byter bil, o sedan bär det av. Till o börja med är jag så trött att jag totalt missar att trafikljusen hade slagit om till rött, det brukar ju ALLTID vara grönt där, så första allvarliga trafik förseelsen, JAG KÖRDE MOT RÖTT LJUS !!! Bara tur, eller hoppas i alla fall, att ingen såg mig. Var ju inte meningen.

Vi stannar o tankar på Jet innan.

Väl i Arboga, vi körde E18 för det är den enda vägen jag kan, dock så trodde jag att Arboga låg på höger sida om E18 när man kommer från Köping, men ack där vad fel man hade. Men jag svänger av mot Dinners, Niclas guidar mig vart jag ska åka, o det visade sig ju vara så att jag tagit fel väg, nu fick vi åka igenom hela Arboga, kringeli kroka genom hela samhället. Mest rädd var jag när jag tänkte på hur jag sedan skulle hitta tillbaka, men Niclas sa att jag kunde följa en annan väg som kom jag ut på E18 sen, ja men bra, det lät ju vettigt i alla fall tyckte jag. Lämnade dom vid skolan o åkte vidare. Stannade på en mack för jag skulle köpa cigg, o samtidigt då ringer Danne o frågar om jag kan åka till Jula i Västerås o köpa en borrmaskin till honom. Jaha ?? Ringer o pratar med Marie så hon vet vart jag o bilen är nånstans.

Jag tutar i väg för o hitta ut på E18 igen. Tänkte att man kommer nog förmodligen ut där vid Dinners igen, men när jag tittar upp så ser jag att jag är vid ÖVerskottsbolaget, hur fan hamnade jag där?????
Men tänkte ja men kan ju inte vara så svårt nu o hitta ut till stora vägen. Kör mot första bästa skylt där det står E18 o följer den. Men ska jag mot E18 Väster eller E18 Öster????? Tror jag följde mot Väster, kör en liten bit, svänger när jag ser nästa E18-skylt, o upptäcker sen till min förskräckelse att jag är ju fan på väg tillbaka mot Arboga/Dinners igen...oooooooooohhhhhhhhhhhh Jaha !! Bara o åka dit igen då o vända där. Åker in på OKQ8 o köper cigg där då dom andra inte hade mitt märke. Går ut till bilen o upptäcker att jag ahr ingen tändare... *suck gånger 4* In igen o handla tändare.

Sedan efter mycket om o men åker jag mot Västerås. Tro det eller ej men jag hittade dit. :-P Hittade borrmaskinen som jag skulle ha, sen gick jag in på Willys som låg vägg i vägg med Jula, o handlade lite mat. Sedan tillbaka till Köping igen, dumpade av borrisen i Dannes Suckan bil, o sedan åkte jag tillbaka hem till Kolsva. Trött o slut, har precis ätit en något sen frukost.

Ska vila en stund nu.
Det var bara dom tre  första timmarna av min fredag, jag undrar hur resten kommer att fortsätta ??? Det är sol ute men just nu orkar jag inte göra nåt.

Tack vare min underbara kompis Veronica så känns livet just nu lite lättare. Har kikat över lite på mitt sommar schema o så tokigt är det inte. Man får ha ena foten framme i Juni sen bara, men som det ser ut nu är det bra. Klarar jag bara av maj nu på ett smidigt sätt så har jag så jag klarar mig fram till slutet av september. Vilket också är skönt o veta.

Veronica är verkligen guld värd, hon är en klippa. Önskar att man kunde göra något för o visa att man är glad o ha henne i mitt liv. Hade ett samtal med Danne igår kväll som verkligen behövdes. Efter lite bråk o hårda ord kom vi nog fram till en bra lösning. Jag hoppas att dom vet hur värdefulla dom är för mig !!!!!

Har lärt mig att man ska inte ta något/någon för givet, o det blir aldrig som man har tänkt sig. Det är bara att ta dagen som han kommer...

Nu ska jag vila en stund, men skriver sen en annan gång. På återseende. Auf Wiedesehn !

Efter några.....

Ja men Västerås är en jävla stad asså....
Åkte in dit, var inte så svårt o hitta till Mekonomen, jag hade ju en GPS att åka efter, så inga problem med det. Hämtade ut lagret o drivade vidare. Men i stället för o svänga vänster, där jag kom i från, o det som GPS:en sa att jag skulle åka, så tänkte jag att på något vis måste man komma till Biltema om jag svänger höger i stället. Sagt o gjort, men sen helt plötligt börjar kärringen i maskinen o tala, o jag som var lite borta lyssnade o svängde där till vänster, i en korsning. Tänkte att ja men det är går väl också lika bra. Fortsätter att åka o upptäcker att jag inte alls känner igen mig, här har jag aldrig åkt, o inget Burger King i synhåll heller. Men åker vidare o ser sen att jag kommer ut vid nån Statoil mack, o förstod att jag var helt fel, men kunde åka den vägen också. Men ooohhhhh vilken omväg !!!! Svänger av sedan mot Biltema, kryssar mig igenom mellan bilarna, o genom en rondell, men när jag ska åka in i rondellen får jag motorstopp, står där o försöker gasa men kommer ingenstans!! I ren panik lägger jag i en växel o startar, utan koppling, putt putt, provar igen o nu funkar det. Det var inte bilens fel, utan paniken i den situationen som gjorde att jag blev nervös o gjorde alla fel man kan tänka sig. Men en rivstart och några väl valde svordomar åker jag ur rondellen. Sedan på vägen mot Biltema ska man byta körfält, men jag glömde det o blinkade in mot Biltema o svängde, bilen bakom fattade inte det o började tuta, jävla dårar :-P Parkerade långt bort från entren.

Väl inne där letade jag upp sakerna. Två saker var lätta då det fanns ett artikel nummer med.
Den sista grejen var lite svårare för jag själv visste inte vad det var för något o eftersom jag uttalade det fel förstod dom inte vad jag menade... Men till slut hittade jag det.

Så jag betalade, åkte iväg, stannade på OK/Q8 i närheten o köpte en banan o lyssnade på "Svennebanan" Satt o rockade o flinade muntert !!!

Sen bar det av till Köping, lämna grejerna till Danne o sen lunchade vi på Verona.  Sedan fick han energi kick o retade gallfeber på mig i bilen. Nu ska jag åka o lämna tillbaka bilen jag lånat av Kallanvaara.

Hörs sen en annan gång.
Baj Baj

Torsdag

Igår kväll var det trevligt. Eller lite stressande också.
Vid klockan 18 stack jag över till Kallanvaara, vi gick en promenad runda. Var skönt väder. Gick o små pratade om lite diverse saker o ting, mest jobb, då vi är jobbar kompisar. Sedan gick jag hem till Danne, men efter ett par minuter ville han att jag skulle åka ut till garaget o hämta honom. Han visade mig lite hur ett motorblock ser ut, vad de olika delarna heter o vad det var för skillnad på orginal kolvar o andra. Visade sig att Emil, garage polaren hade haft tur då ett av hans kolvar hade hade lossat i skåran, hade småbitarna hamnat i kläm hade hela motorn kunnat haverrerat, ibland vet man inte vilken tur man har o hur livet kan hänga på en skör tråd...

Vid 20 tiden åkte vi hem igen o lagade lite mat. Sen blev det lite tv innan vi gick o lade oss. Jag vaknade mitt i natten av att Danne tog kudden från mig o jag undrade varför, tydligen så hade jag snarkat en hel del, var ju inte meningen :-P Han hade vaknat 6 gånger o puttat till mig för o få mig o sluta snarka... hahaha !! Kanske därför han ibland föredrar o sova själv, hehe ! Men men, det är smällar man får ta.... :-)
Blev väckt sen klockan 6.15, hemska morgon, tidigt när man inte behöver, skulle skjutsa in Danne till jobbet. Sen åkte jag hem. Så nu sitter jag här o har precis druckit mina koppar kaffe. Ska snart pysa in till Mekonomen i Västerås o köpa ett lager till spindeln som det heter, det var helt kass visade Danne mig igår. Sedan ska jag stanna till på Biltema o köpa lite verktyg. Hujedamej, sätta mig på såna saker, tänk om det blir fel ?? Händer alltid nåt tok när jag ska ut på egen hand, men får väl hoppas att det blir ganska lindrigt den här gången. Sedan ska jag åka till Dannes jobb med grejerna, det klarar jag av i alla fall :-P

I efter middag ska jag o Veronica åka in till Köping o hämta upp pöjken.

Ska väl ta o försöka boka en tvätt tid då man är ledig idag o imorgon. Jobb hela helgen o vore kul att ha något att ha på sig :-P

Nej nu ska jag göra mig iordning för o åka in till stora staden.

Ha det bra så höres vi en annan gång.

Baj Baj

Familjen Jensen! :-)

Veronica!

V
aken o uppmärksam
Energisk
Rolig
Otroligt snäll
Noggrann
Intelligent
Charmtroll
Alltid lojal

Sofia

S
krattfia
Otroligt snäll
Frågvis ibland
Intressanta kommentarer
Alltid rolig

Johan

J
ensens minsting
Otroligt snäll
Hysterisk (ibland)
Artig
Nästan gymnasie grabb

Familjen Jensen är ett kapitel för sig själva, o med det menar jag ingenting annat än positivt. Dom är helt enkelt galna !! ;-) Den ena värre än den andra! Har aldrig hört syskon bråka så mycket som dom, eller skratta så mycket som dom. Kommer med den mest knasiga kommentaren efter den andra, så ibland vet man inte vart man ska ta vägen.

Veronica är så rolig för ibland säger hon saker o man vet inte om hon menar allvar. Då vet man inte riktigt vad man ska säga o undra "är hon riktigt frisk?" ;-)

Fia med sina snusk kommentarer, o ja, jag vet att hon skojar och jag tycker det är så roligt.

O Johan, ibland den mest tröga av dom alla, men även det har sin lilla charm.

Men alla tre är så gulliga tillsammans. Jag då, som lärt känna dom tycker att dom är bra människor. Även resten av familjen. Anita o Sten är alltid så trevliga o snälla mot mig. Lite avis ibland på att dom har så fin familje sammanhållning, något man själv saknat. Men jag har adopterat Johan som min lille bror, ehh, haha !!

Ska snart åka över o reta lite gallfeber på dom...

Tack för att ni finns, Jensen!!!

Söndag !

Har nog tappat tråden lite för o skriva. Händer inte så väldans mycket, men så händer det massor, men man kommer inte ihåg allt. Är det åldern kanske? :-P

Ärligt talat vet jag inte vad livet går ut på? Varenda dag är ett evigt kämpande o jag bara undrar till vilken nytta? Saker som betydde mycket förrut är inte lika viktiga längre... Jag har verkligen tappat gnistan för det mesta, o jag har försökt o hitta tillbaka. Men så funderar man varför ??? Nej, jag vet inte längre. Man kan ju trösta sig med att inget varar för evigt....

Fulle rulle Vecka

Nu är det en vecka sen man skrev något. Har hänt ganska mycket, men som alla vet, när man lite till åren så sviktar minnet något... :-P Kommer inte ihåg allt.

En grej som hände var att vi skulle åka o utviga min Celica på McDonalds, jag o Veronica. Som alltid så får vi vänta några minuter på maten o blev tillsagda att vänta på "special parkeringen" Min bil lever ett eget liv, så efter en stund när vi fått maten vägrar hon att starta. Så vi blir lite frustrerade, men tänker vi äter upp pommesen så försöker vi igen, men icke då. Inser att vi nog faktiskt är illa tvungna att äta våran mat där vi står om den inte ska bli kall. Smaskar i oss maten men bilen vägrar ändå att starta. Veronica ringer sin bror Daniel som kommer efter en liten stund. Vi stog lite illa så han tycker att vi ska putta bort den en bit, så jag sätter mig i bilen o rattar medans Veronica o Daniel puttar, oj vad jag tyckte det var pinsamt men vi var ju tvungna. Vi försöker starta med start kablar men inte då, hon har lagt in strejk växel nummer 1. Det slutar med att vi får bogsera den till Kolsva.

Jag måste ge ett stort TACK till Daniel Jensen som kom o hjälpte oss. Utan tvekan, och på två röda. Något jag kan göra för er så säg bara till :-)

Garage dags, skriver mer sen !



Sega Lördagen !

Hejsan !
Jobb jobb jobb.... Jovisst, det är kul att äntligen få jobba, men det kan bli lite för mycket ibland. Imorgon söndag är det fjärde dagen med exakt samma tider, 7-13. Lite variation kanske .... :-P

Idag har man inte gjort så mycket.
Igår jobbade jag, sedan var jag o Danne ute i garaget o försökte få igång Forden, vilket var ett misslyckat försök...
Efter det så åkte jag till Veronica o tvättade bilen, efter ungefär halva bilen o 30 minuter senare tröttnade jag, blev så himla seg o orkeslös. Men kämpade på ett tag till men lämnade motorhuven till regnet att göra rent.
Åkte buttert hem, för det var inget kul o tappa motivation o ork när man äntligen ville o hade tid... Duschade o klädde mig, sedan åkte jag o Danne till Max i Västerås. En sån där skön bil turs kväll, ljummen sol, o behaglig luft. Alltid kul o hitta på något sådant. Avslappnande men ändå trevligt. När jag kom hem vid halv nio tiden kröp jag i säng o slockande efter 10 min. Trött? Svar Ja !!

Idag efter jobbet städade man undan lite i lägenheten då den såg ut som hej kom o hjälp mig men hjälp kom... Har även putsat vardagsrums fönstren också, kreativ man kan vara ibland då :-P Men nu ser man äntligen ut igen.
Blir förmodligen en lugn kväll ikväll också. Om inget radikalt oväntat händer.... vilket jag tvivlar på.

Har tänkt på en sak, då man inte har familjen nära, o väldigt få vänner, o dessa få vänner är upptagna, då händer det extremt lite... Och då önskar man att man trots allt hade en liten familj nånstans som man kunde plocka fram.. Tyvärr så funkar det ju inte riktigt så, o har man valt o flytta 20 mil bort får man ta dom ensamma stunder som uppenbarar sig o göra det bästa av saken... Tror ingen kan förstå hur det är, för hur kan man förstå någonting man aldrig varit med om ? Kommer man någonsin bli kvitt alla hemska minnen? Kommer man någonsin kunna glömma allt det förskräckliga som hände? Att någon gång kunna få sova riktigt skönt ?? Det kan endast tiden utvisa...

Nej, nu ska jag ut på promenad....



RSS 2.0