Fortsättningen...

Jaha, men tjena vad det kan ta tid innan man hittar en lugn stund o kunna skriva då :-P

Grabbarna kom i alla fall hem från Usa o Arlanda hela o rena men något trötta. Hade varit en lång resa för dom. Men nu är dom i alla fall HEMMA!!! Och det känns väldigt skönt. Helt underbart!

Mycket händer, o jag har faktiskt kommit på att hur noga man än planerar så blir det ändå aldrig som man har tänkt sig. Idag tex, har man redan åkt in till Köping tre gånger, plus att om en timme blir det en resa till. Skulle åka o köpa bensin till ford jävlen som står ute vid garaget ( o som för övrigt vägrar o starta), men hamnade inne i Köping, plockade upp Fia o Sandra, fortsättning hemma hos Jensens, där det blev planerande av kvällsmat som vi sedan åkte o handlade på Willys. Lagade pasta med vegetarisk pasta sås, blev gott! Sedan lite Roomservice.

Igår då.. Tisdag, eller ska vi börja med måndag ??

Jo, måndag, vaknade vid 11 tiden, drack kaffe o sedan kom Veronica o hämtade mig. Skulle förbi o hämta Diane för att sedan åka till Köping o handla på bolaget. Sagt o gjort, efteråt fikade vi på Klingas. Trevligt flickor! mmmmhmmm :-) Åker sedan hem till mig (Danne) o duschar, knäpper första cidern vid 15-tiden... (opsan) sedan tar mig en grogg, ett tips bara, grogga ALDRIG på OP-Andersson, smakade riktigt otäckt :-P Sedan vid 17 tiden kommer Fia, Veronica o Sandra o skjutsar oss till Diane där det är personalfest... för Kohlswa Herrgård... har ju en gång i tiden jobbat där... tro det eller ej.. Blev smörgåstårta o kubb, o en massa drickande :-) Jag blev så trött så jag somnade i Amandas säng... Åkte hem till Veronica vid 12 tiden på natten, intog ett akut komaläge (slängde oss i sängen) o somnade som två grisar :-D

Tisdagen sen då...
Vaknar vid 9 tiden, dricker lite kaffe, tar ett par omgångar Yathzee, o käkar lite frulle. Sedan vid 12 tiden bär det av till Eskilstuna till Tjuuuuuna Park hehe :-) Vi kör vilse o hamnar mitt inne i centrum, så det blev en lite runda in da city! Efter mycket om o men hittar vi ut till Tjuuuuna Park. Väl där strosar vi omkring o funderar på vad vi ska handla. Jag köper mig ett skärp, hårsnodd o en kajalpenna, Veronica handlar ett par örhänge... hahaha, åka så långt för o handla det. Käkar lite mat innan vi bestämmer oss för att nu fick det vara nog o vi bajsade i det hela o åkte :-D På vägen hem tar vi svängen förbi Arboga o Öerskottsbolaget. Där handlar vi (mest jag) lite diverse saker, Veronica hittar sig två par skor, bra gjort tjejen!!!

När vi kommer hem sen hyr vi en film, Rallybrudar.
Senare sen kommer Danne o hämtar mig o vi åker hem o sööööver *fniss*

Snart är det dags o flytta hem igen, ska bara hitta tiden så man kan packa alla saker o låna bil o köra hem skiten. har betalat räkningarna idag o fixat deklarationen. Så nu kan du vara lugn Veronica! ;-) OH nej, måste akut byta kanal på tv:n, Sex and the City, såååå tröööökigt !!!! Så, nu kan jag få lite lugn o ro o fortsätta skriva. Har ställt av min Celica idag så den inte står o suger pengar... måste dock köra hem den på min egen parkering, så får köra lite olagligt i cirka 1 km. *ops* Men det får gå, hoppas bara att Farbror Petnoga (polisen) åker o köper en raggmunk just då eller nåt.. :-P

Nej gott folk, dags o kolla på lite tv innan jag ska pysa iväg o hämta Danne från jobbet!
Höres en annan dag.
Baj Baj


Dan efter dan..

Nu är han änligen hemma! Sitter nu o väntar på att vi ska snart ska åka iväg till Max eller Burger King o käka. Men skriver lite för o fördriva tiden.

På fredags kvällen den 24 april skulle jag och Veronica kolla på Talang 2009, fredags mys liksom. Men så ringde jag Danne som var på Chicago flygplats o väntade, att jag skulle åka o hämta grabbarna på Arlanda. Veronica erbjöd sig o följa med, vilket skulle bli kul tyckte jag. Visste att dom skulle landa kl 8 på lördags morgonen. Så var ju bara o hoppa i säng så fort man bara kunde, trots att klockan bara var 10. Tvungna o vakna vid 4 på morgonen, dricka lite kaffe, morgon cigg, tanka o sen bränna iväg. Så, i ett jiiihuuu var vi ute på E18, Veronica körde dit, o jag knappade in på GPS:en. Stannade i Hummelstad för rök o dricka paus. sen bar det vidare. Började få lite fjärilar i magen då. Kunde inte riktigt förstå att han snart skulle vara hemma. Ungefär 6.45 anländer vi till parkeringen för "Anländande" o Veronica skulle köra in där på parkerings området. Var inte helt o hållet hennes fel, för jag trodde att man skulle stoppa in kontokortet i den lilla springa på maskinen som stod där o bommen skulle öppnas. så jag gav henne kortet o stoppade in det.. halvvägs.. sen spottade maskinen ut det igen... så det ramlade ner på backen... hehe, då kom vi på att det var nog bra o trycka på knappen som var nedanför...*ops* Så smarta man kan vara ibland :-D Då kom det ut ett kvitto som vi tog o då öppnades bommen, yiiipppiii !!! :-D Parkerade lite snyggt, sedan halv sprang in på terminalen. Klockan var 7 när vi kom in, kollade på stora tavlan när planet från chocago skulle anlända. 7.35. Så vi gick o tog en frulle, lite halv taskig service, o halv torra baguetter... Var en liten slask på botten i kannan o det DELADE han upp på oss två. Och sa sedan, efter att vi sett att vi hade fått ungefär en tredje dels kopp var, att vi kunde komma tillbaka för det INGICK JU PÅTÅR !!! hahaha vilket skämt!!!
Jag hällde över mit kaffe i Veronicas kopp så hennes blev i alla fall full, så hämtade jag nytt. Men det var bränt. Besvikna o i ren protest gick vi därifrån.

Nu ska vi åka men fortsätter antingen senare ikväll eller imorgon :-) Hej Svejs

Dan före dan...

Nu är snart 10 dagars väntan över. Imorgon kommer grabbarna hem från sin resa. Jag vill knappt börja med o tala om hur jobbigt det har varit dom här dagarna. Saknaden efter Danne, o bara kunna prata normalt med honom, i telefon, på msn IN REAL LIFE !!! Klockan är just nu 7.21 på morgonen, vaknade upp vid 6 tiden, pratade lite Vlado på msn då Danne låg i sängen o vilade sig. Han är blivit sjuk där borta stackarn ! Sen nu har dom en lång resa hem. Flyger från Vancouver kl 8 på morgonen, till Chicago, tar cirka 4 tim. Får vänta där i cirka 3 tim, sedan flyger dom direkt till Arlanda, en resa som tar 8 tim o 20 min. Sedan ska dom ta sig därifrån till Köping, riktigt hur vet dom inte än. Kanske får ta sig en tripp till Arlanda, tror inte det men risken finns... Så dom är i Stockholm vid 8 imorgon bitti, oj, Herregud, 24 timmar kvar till dom är hemma. I Sverige i alla fall.

Vet inte vad jag ska skriva. Har blivit en del garage turer under veckan. Har fått en Ford Scorpio o fixa till o sen sälja. Så var ute där tidigare i veckan o satte batteriet på laddning. Sedan igår monterade jag ner det igen o försökte starta bilen o det funkade direkt !!! Så måste bara ta en ordentlig åktur med den o testa den för o se om det är några andra fel. *hoppas inte* :-)

Imorgon så ska Min arbetskollegas son följa med ut i garaget o byta koppling på hans bil. Se hur det går. Och då samtidigt så ska jag o Veronica byta däck på hennes BMW. Måste ju hålla koll lite, samt Gordon hjälper till och håller ställningarna.

Undrar om man ska försöka sova lite nu... är väldans trött, annars kommer det bli en väldigt lång dag. Har bara en cigg kvar också o fick inte ringa o väcka Veronica innan 8 sa hon :-P Skulle nog försökt somna om vid 6 tiden men ville växla ett par ord med lilla Danne. Usch vad jag saknar honom ! Han hade skrivit att han längtade efter Mayas Spagetti o Köttfärssås, så det blir det sen när han fått vila. ;-)

Hm grannen här håller på o borrar, är det lagligt så här tidigt på morgonen ??? :-P Tänk om jag hade sovit nu då...

Så idag ser ut o kuna bli en ganska upptagen dag i alla fall. Garaget vid 11 tiden, tar väl kanske 2-3 timmar. Sen ska man äta nåt, sedan måste jag nog iväg o handla lite på Williys, o sedan är det ju nästan kväll... Och då blir det Talang 2009 förhoppningsvis med Jensens !!!! Måste hinna med o städa undan o diska lite här också. O duscha hade jag väl tänkt, men det kanske man hinner imorgon bitti innan man åker o hämtar dom. Kanske kan fråga Veronica om hon vill hjälpa mig o färhga håret ?? VILL DU DET VERONICA ?? :-D

Nej, ska försöka sova nu. Så gott det går.

Res lungt grabbar! Danne <3

Baj baj

Gammal uppgång eller ny nedergång ??

Ja nu var det ett tag sen man skrev något, förlåt Veronica, för du är nog den enda flitiga läsaren på denna blogg. Men nu ska jag skriva lite.

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Danne har åkt till Usa, o det är jätte trist o långsamt. Förstå mig rätt nu, men det man gör ihop med Jensen är jätte kul, men man är ensam emellanåt också, sover ensam, vaknar ensam, det är dom stunderna som är långsamma. Vaknade på soffan idag, efter fjärde natten på rad, helt genom svett. Det är otäckt o sova i sängen, då när man sover hemma alltid somnar till ljudet av tv:n eller datorn. Eller annars så sover Danne i sängen också, men nu är det helt ensamt. Men bara ett par dagar kvar, sen kommer han ju hem. Nog skrivet om det.

Igår då, måndag, var jag inne hos optikern, skulle kolla synen, för min ögon blir bara sämre o sämre. Gjorde synundersäkningen o det konstaterades i alla fall, trots en vild protest senast, att jag skulle ha progressiva glasögon, jag som var för gammal för det ??? Och det hela kalaset skulle sedan gå 3500... Herre min gud alltså... Och hon som sa att det skulle kosta 795 o då ingick ett par glasögon på köpet o glaset ingick. Kände mig lite snuvad där. Så jag antar att jag får lägga glasögon historien på hyllan igen....

Efter det sedan så åker jag hem, lunchar lite, o surrar med en polare på msn. Hon frågar mig om jag vill ha en bil, som bara står, trasig just nu men om jag fixar upp den så kan jag sälja den. Jag funderar o funderar.... till slut så går jag med på det. Ett projekt som kan bli roligt. Så efter kl 16 tuffar jag o Veronica iväg in till Köping, stannar till vid Sandvik o hämtar upp ett par nyklar som går till bommen ute vid Dannes garage, dit vi ska bogsera bilen. Efter det svänger vi förbi donkan o avnjuter en härlig "kvällsmåltid" i det fina efter middags vädret :-) Sedan rullar vi ut till Munktorp där bilen står. kikar lite inuti, hakar på bogseringslinan, o sakta men säkert åker iväg ! var första gången för mig som jag bogsera en bil, men jag kände mig trygg för jag visste att Veronica vet hur hon ska sköta sig. Var lite nervös, men hon var super bra där bak.

Så Fia, förlåt, men det hade varit jobbigt om Sandra skulle suttit bak när det var första gången för mig, o sedan samtidigt hållt reda på att Sandra skötte sig där bak, eftersom det var hennes första gång samt att hon bara haft körkort i knappt en månad. Med Veronica visste jag redan att hon kunde det o kände mig tryggare då. Ni kunde ju ha följt med o kollat. Lärt er till nästa gång. Dock inget o tjura över....

Men Tack i alla fall Veronica, trots att du var trött efter jobbet, så ställde du upp!!! kramiz !!!

Vi klarade oss bra hela vägen utan några problem, lämnade av bilen ute i garaget, o fortsatte sedan hemåt igen. Ska ut idag o kolla hur den ser ut under, om det är några allvarliga komplicerade fel som måste lagas.

Ska även slänga ut min bil på annons idag o hoppas man kan få den såld. Dock är den inte i topp men känner bara att man vill bli av med den.

Nu ska jag käka lite frukost, kl 8 på morgonen, hemska uppvaknings tider man dragit på sig.
I eftermiddag ska jag o Veronica åka in till stan o se om vi hittar ett par skor till henne, kanske blir en glass eller något sen efteråt.

Ha det bra, baj baj !

....Fortsättning följer !!

Ska väl börja från början då! Sätta mig bekvämt i soffan o börja med historien från igår.

Långfredagen

Som sagt, vaknade oförskämt tidigt på morgonen. Drack mitt morgon kaffe som jag brukar. Väntade på att Veronica skulle vakna för jag ville verkligen ut i solen, se om hon skulle med på promenad. Hon frågade om jag ville följa med in till stan o handla. Så javisst, slängde i mig en snabb frukost, o sedan pyste över till Jensens. Fia skulle också med. Sen åkte vi ut till BigInn först, kollade i affärerna där. Passade på att utnyttja mitt present kort jag fick i födelsedags present, köpte Stay-ups o ett par coola Leggings. Sedan bar det av in till stan, kollade om något var öppet, men det var det inte. Så vi bestämde oss för att ta en sväng ut till Malmön, hade aldrig varit där. Så vi åkte ut dit. Gick en sväng ner till badplatserna o utsiktstornet. Det var verkligen vackert där. Skulle man ha en sommarstuga :-) Efter det sen skulle vi åka o köpa glass, men vi kom att vi var hungriga i stället o majoriteten sade Sibylla. Väl där såg vi Danne o sina polare, bla Mange o Vlado. Med deras tjusiga bilar ;-)

Vi käkade våran mat o bara njöt av solskenet. Det var super härligt !
Sedan åkte vi hem till Jensens, bytte bil o skulle ut en sväng till garaget. Halv vägs så hör jag något skrammla till under, kör in till vägkanten o ser till min förskräckelse att avgasröret är AV !! Panik !! Ringde Danne o frågade vad jag skulle göra. Han hade själv ingen bil just då så enda var att köra den sista biten ut till garaget. Sagt o gjort. När vi kom ut gav Danne mig direktiv om vad jag skulle göra, klädd i fin jacka, snygg jeans o fin skor, lägger jag mig på backen o börjar hissa upp bilen, Ett jävla jobb måste jag säga. Efter en stund kommer Danne o tar sig en titt på det hela o säger hur jag ska göra. Så efter mycket kravlandes, stånkandes o pustandes så lyckas vi få ihop röret. Hade lovat Veronica en garage tur på max en halvtimme, det var vad jag hade tänkt i alla fall, tyvärr blev det en lite längre vistelse, Förlåt Veronica!

Efter vi fått ihop bilen så åkte vi hemåt, jag åkte hem till mig o började laga lite mat. Danne skulle komma över på middag ! Vid 20.30 kom han, sen åt vi potatisgratäng, kyckling o jag vegetariskt, o curry sås till, blev super gott! Sedan resten av kvällen är censurerad :-D

Jo, just det, efter det censurerade åkte vi ut till garaget o tog lite bilder, sedan skjutsade jag hem Danne. Väl tillbaka hemma hos mig sen kröp jag ner i säng, var dunder trött efter den långa dagen !

Påskafton

Vaknade upp, kaffe. Ringde sedan till Danne som var ute i garaget. Behövde justera till avgasröret lite, satt lite löst. Så jag pyste ut dit, hjälpte grabbarna efter förmåga o skruva lite på Vlados 200:a, men sen fick Danne ta över. Jag satte mig i solen o glassade :-) Årets första solbränna!! Haha! Sedan fixade jag till min bil, så nu är hon som vanligt igen. Sedan åkte jag över till Jensen en sväng, önskade Glad Påsk. Vidare hemåt. Danne o jag skulle ut sen på kvällen o käka middag, ingen aning om vart, för mig spelade det ingen roll, hade mina aningar... När jag var hemma skrev han sen på msn att jag skulle fixa till mig, han skulle komma vid 17 tiden o hämta mig, fy fan, PANIK, klockan var redan 16.08, o jag var tvungen o duscha. Snabbaste dusch jag varit med om, var klar på ungefär 25 min. När jag kom ut på parkeringen stod han där, med Manges SUPRA !!! Jag bara "Vad i helvete !!! " Fy fan vad HÄFTIGT !!! Åka Toyota Supra, den är ju så jädrans snygg alltså. Bild här nedan sen ;-) Satte mig i bilen, den var stor som ett as!! Rymlig, fin, spann fint, gled som en svart demon ! Det var erotik på hög nivå :-P Åkte o lämnade kubbet hos Jensen. Man fick ju en del blickar efter sig om man säger så... Danne hanterade den som det var enklast i världen, jag var grymt imponerad !! Såååå sexigt! Danne alltså :-P Oh han var så snygg !

Åkte till Örebro o käkade... på Max, hahahaha! Vi ser det som våran grej. Och det var det som var mest passande idag. Lungt o stilla o inget hets eller krångel. Men det var lika trevligt det som var som helst annars. Efter maten sedan åkte vi till Lindesberg o hälsade på Jim o Paola. Stannade bara 10 min innan vi sedan åkte hemåt. Vi var lagom trötta.

Så nu sitter man här, lagom mör i kroppen efter ännu en lång o händelserik dag !

Danne, du är verkligen fenomenal!! ;-)



Danne tankar Supran, jag i skuggan... som fotograferar ! Grymt snygga båda två ;-) Brevid oss stod en Nissan 300, men kunde se dreglet från dom när vi gled in med Toyan ! !

Underbar dag, Tack Daniel!

Dags o sova nu snart. Men hörs sen en annan dag !

Kram på dig!




Men vart ska man börja???

Ännu en händelserik, oväntad dag !!!

Ja men vet inte vart man ska börja. Lite seg i kola dock då klockan är 01.14.  Ja jag vet Veronica, borde sova ;-P Kanske skulle göra det o skriva imorgon ??

Dagen har i alla fall varit jätte kul, med systrarna Jensen, Malmön var verkligen kul ! Tack tjejer !!
Och kvällen, med Hultz, var underbart trevlig! Danne, du har dina knep o vet hur du ska göra mig på bra humör ;-)

Skriver mera imorgon.

Godnatt o snark...... zzzzzzzzzz

Fördriver tiden lite o försöker bli trött

Dagen började hektiskt, blev kl 8.40 imorse av Mr Hultz.
Frukost, till att börja med. Sedan bar det av till Västerås, Biltema. Sedan till lite andra affärer. Sedan brände vi hem, Danne knata upp till sig o jag hälsade på hos min jobbar kompis Marie, skulle titta på en kökssoffa som hon hade. Fick en kopp kaffe, så missade Danne när han stack igen. Efter kaffet gick jag upp till Hultz, diskade o städade lite. Sedan åkte jag hem. Blev lite uttråkad så jag åkte ut till garaget o hjälpte till, eller snarare tittade på när Danne slipade, spacklade o lackade om en bil. Tog bort rosten. Så man lärde sig något idag med. Senare kom grabbarna grus, Vlado o Mange, vi pratade o diskuterade, var väldigt kul.

Sedan blev det kallt om mina fötter så jag åkte hem till Veronica o hälsade dom välkomna hem efter deras Hällefors resa. Efter en stund åkte jag hem.

Sedan efter en stund vaknade Veronica till på msn, o var hungrig, eller inte lika mätt som tidigare som hon uttryckte det :-P Så vi åkte in till Donkan o käkade, lika roligt som alltid, men hon var nog lite trött, tror jag nog :-P

Imorgon blir det film o middag med Hultz. Behöver nog koppla av ett tag o bara ta det lungt. Kan behövas efter en hård arbetsam vecka. Ska väl eventuellt försöka tvätt lite imorgon också.

Nu är filmen färdig som jag ville titta på. Passade på o skriva lite här medans den skulle bli klar. Så, jag säger godnatt nu o önskar alla Sov Goott!!

Baj Baj 4 now :-)

Tjuuning, en smitta man icke kommer undan :-)

Efter en seg morgon, vaknade oförskämt tidigt med tanke på den dåliga sömnen.  Drack lite kaffe som vanligt o surrade med polarna i Usa. Sedan ringde Danne o tyckte att jag skulle komma ut till garaget o städa/tvätta bilen. Så jag petar i mig lite frukost, fortfarande för tidigt på morgonen, men det gick. Sedan var det bara o packa bilen med diverse saker man behövde, vatten o dammsugare. På vägen ut ringde jag Hultz för o tala om att jag var på väg ut. Då skulle han o Mange in till Köping, så jag parkerade bilen vid infarten till garaget o hängde med dom. Var i ett garage som en känd rally förare har, vars bil Danne lagar. Fredrick Bylund. Känd inom bilvärlden. Tänka sig att få se hans garage med bilar, o alla fina pokaler, var säkert ett 30-tal. Imponerad o helt stum. :-) Sedan skulle grabbarna käka på Sibylla, jag som redan hade ätit frukost hoppade över det.

Sedan bar det av ut till Hultz garage igen, där jag började städa min bil innuti, det behövdes, så jädra mycket grus. Dammsög o skakade alla mattor o tvättade av intrumenten. Även dammsög bagage utrymmet. Sedan tog jag en paus o gick o kikade vad grabbarna gjorde, under tiden hade även Dannes polare Vlado kommit ut med 200:an.

Man har meckat bil på riktigt idag. Monterade fast fronten på bilen Hultz höll på o fixa med. Samt skruvade fast lite framljus. Det var ett jädra pill måste jag säga, men det gick, med lite assistans från Mr Hultz. Otroligt vad han kan mycket egentligen. Tyckte mig höra en liten entusiastisk ton i hans röst då han förklarade hur jag skulle skruva fast grejerna.

Sedan skulle jag till o börja tvätta bilen men vad händer??? Jo, det börjar REGNA! Stor mening då o stå o tvätta. Så jag lät det vara för idag, får se hur vädret ser ut i morgon. Får åka ut dit då.

Åkte hem efter en stund för då började jag bli hungrig, svängde förbi apoteket o hämtade ut lite grejer, åkte sedan upp till jobbet för o se om min almanacka låg där, men icke ! Vart fan kan den ha tagit vägen?

Nu har man åtit mat o är mätt, men hann få lite huvudvärk eller så är det tröttheten som smyger sig på. Får ta o vila en stund nu.

Höres senare. Ha det bra. Baj baj så länge.

Det som göms i snö....

Godmorgon människor !

Vaknade upp nu, tisdag 7 april 2009, kl 11.07. Sitter med balkong dörren öppen o dricker mitt morgon kaffe. Vad som händer idag har jag ingen aning om, fick för mig dock att det var onsdag, hmmm, dag vilsen då man inte jobbar. Igår var en liten rolig dag ! Hehe

Bestämde mig för att leta rätt på min almanacka som varit försvunnen i nu en vecka. Får ta o sätta ut en efterlysning :-P Medans jag gick där o städade hittade jag en massa mobil telefoner. Plus laddare till :-) Har en vanlig nu, sedan lånar Danne min gamla, så totalt sätt så har jag SEX stycken mobil telefoner varav en är trasig. Det roliga är dock att min favorit telefon, som jag hade för ett år sen, men som badade i champagne o stendog, den började fungera, mot alla odds. Så nu använder jag den, dock så är det inga moderna funktioner på den o displayen börjar bli lite sliten. Men den FUNKAR !! :-D Helt otroligt ! Under städningen så hittade man andra diverse saker, som lite små mynt från Usa, plus en laddare o mobil. Lite verktyg som är Dannes.

Efter städningen sedan gick jag o mötte Veronica för våran promenad. Vi gick Solbacken idag. Gå aldrig genväg med henne :-P Slutar bara med att man kommer tillbaka ett par meter från ursprunget, hehe ;-) Det gick väldigt fort o gå den rundan i alla fall, börjar väl bli van, kanske behöver större utmaning :-P Sedan gick vi hem till henne o spelade ett par omgångar Yathzzee där jag ÄGDE !! hehe. Sedan fick jag myror i benen o ville ut o gå mer, så jag ringde Danne o sedan promenerade jag ut till hans garage, det var en bit men det tog bara ungefär 25 minuter. Väl där var grabbarna grus ute o dom meckade med Vlados 200:a, nu är den ute på vägarna så bäst o se upp. Väldigt fin, men Dannes är finare :-P Efter garaget åkte vi till KP o beställde mat o sedan åt vi hemma hos Danne. Sedan skjutsade han hem mig.

Väl hemma satte jag mig vid datorn o tog det lungt. Sedan vid 23.45 skickar Dannes mess o undrar om vi ska ut o ta en promenad, va fan, han är ju helt galen. Mitt i natten !! Men jo, han var seriös. Så efter ett par minuter var man klädd igen då för o gå ut. Han mötte upp mig då jag inte ville gå ensam i mörkret. Vi gick i en timme, Kolsva runt kan man säga. Danne berättade lite saker på vägen vad han hittat på i de yngre åren på de olika ställena som vi passerade, det är alltid lika roligt att höra. Tro inte att han är någon snäll liten pojke som aldrig gör dumheter ;-P He is the devil himself ;-D Blev en väg skylt rikare också under den promenaden. Det är bra o promenare med folk som har lite längre ben, dom går snabbare o man måste öka på för o hinna med. Veronica är ju också längre än mig o oftast går hon lite före, vilket jag tycker är bra, annars slöar man nog in lite. Men måste säga att jag höll ett bra tempo då jag gick ut till garaget. :-)

Letade efter min almanacka ute i köket, tyvärr låg den inte där men hittade två skruvmejslar som varit på vift. Alltid något ;-)

Nej nu ska jag nog ta o plocka in min balkongs möbler jag fick i födelsedags present, se hur det fungerar. Vi höres en annan dag.

Baj Baj for now.
 

Tjollahoppsan i Solen !

Woke up today at an "unknown" place, i think you can figure out where. Though, slept to 12pm. Mr D didnt wake me up. But i must was the sleep in a very very very long time. I think it was in January last time i slept o good. Even if it was at Mr D's place. This whole place reminds me off the "Alien" time, so it was a lill hard to wake up.

Im using Daniel's computer now and his "s" button is a lill bit slow if i miss an S sometimes you'll know why.

So, this day, Saturday, woke up with the sun shinning. Daniel gave me a ride home. I called Veronica's sister and we went out to the garage, to practise driving. At first it went good but got few breakdowns and my car doent like on and off's, but its not her fault. She did good, even though theres a lots of things she need to practise... GO GO GO FIA !! You'll soon have you driving licence.

At 2.30pm she had to go, so i went back to the garage and kept the boys company by sitting in a chair and sunbathing whole afternoon, i thought i needed some sunburn, hehe. I know you guys hate when i say that :-P After awhile i got hungry and started to terrorizing Daniel about go somewhere and eat. He said he will call me when he was done in the garage. I went over to Veronica's house, and we talked about go to the Greek Restaurant here in town. so i called Daniel and he agreed. Said and done, as Gotthard sings, hehe. Went in to town and had a nice evenings dinner, me, Veronica and Daniel. Sat out on the terrace and had a beer, was nice.

Then we drove Veronica home, and i went with Daniel back to his place, where i am now writing this. Probly gonna sleep here tonight, depends what the time says.

Tomorrow my parents coming, oh, i meant, they drive half way here, they didnt have the enery to drive... ehhh the last 40 mins here. So we're (me and Daniel) driving there, pick up my birthday present and then leave.. Tomorrow is even a special day, it 2 day annirversary for me and Daniel, in that way we met first time 2 years ago. so we're going to have dinner at the restaurant we had dinner first time. Will be very nice. I hope the weather still nice tomorrow.

I think i'll finish writing for today. Maybe put a few lines tomorrow night.

Goodnight and take care.

Oh btw, almot forgot, you American guys, Daniel i going to Usa next week as you know already know of, but make sure he is ok, i'll give him your cellphone number Vekkel, so he can txt you if something happens. They're gonna give them a cellphone that works in Usa, not sure if it will work to call/txt mess to Sweden, but if not, he has your number and you can txt me whenever he txt you. I hope you will keep an eye on him. I'll give you his number too so you can call and make sure everything is good. Its better to have many options to know whats going and not need it than none and need it. You know what i mean. To have many possible ways to reach him gonna make me less worried.
Thanks in advance!!

Now i'll go to bed very soon, see you guys later ! Bye and Gnite !

Veronica, Thanks for a lovely evening, and watch out for the "All in" hehehehe!!  ;-)


Both bad and good news

Daniel just called me, and he told me he is actually going to Usa for work in a couple of weeks, can be next week, can be in 2 or 3 weeks. Damn, this is hard for me. He'll probly be gone for like 2 or 3 weeks,  He didnt know for sure yet.  Oh my god, how am i gonna stand to see him leave ? Of course, dont take me wrong here, im happy for him to do something else, see other places, and i hope he brings something back for me. hehe.

But i cant help that im worried about him. I know he can take care of himself, but Usa isnt an easy country. People over there are more welcoming, more open, and that can fool a person thats not used to it. Please dont take me wrong here. I love Usa, but i get worried if Daniel leaves our town here lol. Imagine if he goes out of the country. That will be the longest, toughest, hardest time in my life. I trying very hard to keep the bad thoughts out of my head, if i dont mention them they wont exsist. I know Daniel hates to fly.

Its gonna be ok, not gonna last forever. Damn, i hate this. Im gonna miss him.

Please, help me get through this. He needs my support, but whos gonna support me ?

Power walk racing :-)

Now im home from the daily walk. Damn, nice weather. Hungry for lunch, thinking of eat some pasta and veggies. Healthy when you've been out walking, hehe. Only thing in the proccess is to quit smoking. Havent quit yet, been some tough times so the ciggs are good then, well they're never good, but a "friend". Smokers know what i mean.

I can feel in my legs that i've been out. Pain in my legs from yesterday's swim. I guess that is how it goes. Been cleaning in my apartment too, but there small things left that needs to be done.

See you later guys !

Daniel, my sunshine ! :-) Thanks for beeing there for me!

Byeee

Hej o godkväll !

I'll write in english.

I was working yesterday, tuesday, 4pm-11pm. Had to work overtime. Then later when i came home Daniel came over and we ate late night waffles, with apple sauce and whipped cream, soooo goood !!!! When i looked at the time it was 2.30am, frikking late, so Daniel went home and i went to bed.

Woke up today, first from the cellphone, at 9am, was really tired. Continued sleeping and woke up at 10.30am. Took a shower, opend the balcony door and saw the SUN was shinning. Called Veronica and "ordered" (asked) her to go out for a walk. She said yes and i had some breakfast before i went over to her place. We met up halfway, then we went down to the store and bought the  first Ice Cream of the year !! Was sooo nice!!

Then we were spoz to go where me and Daniel went everyday during the summer, but we came down to the community bath, bathing place where ppl go bathing during the summers. Sat there and watched two geese swimming in the water. Veronica went down to take a picture but they swam away. Typical :-P

This is how it looked at the bathing place. Very beautiful.
Me in the sun, so nice. maybe i need little sunburn, think i look a little bit green about the gills, haha (blek om kinden)

After the walk we got hungry, so i txt mess Daniel and asked if he wanted to join us with lunch, and he said yes, so we went to a nice place and had lunch. After the walk i felt eat a little healthy so i had a salad. Then after the lunch Daniel gave me ride in to the town. Was meeting up with some friends and went to a meeting.
After that we went to store and bought some food.

My friend gave me a ride home and then i packed my bath things, bathing suit, towel and some new clean clothes (speaking of clothes, need to book a laundry time soon) Went over to Veronica and we went swimming. I can tell it was years since i was swimming, my body is tired lol. But im going again on friday, will be nice. After the swim we went home to Veronica and watch some hockey. HV71 (my team, the best hehe) won their first game of seven in the final play. Felt good. Then i went home, so now i sit here, waiting to finish this writing and then go to bed. Gonna be so good. Im gonna turn off the cellphone this time, so it wont wake me up.

Im saying goodnight now, and i'll write again in a couple of days.
Take care everyone.

GET IT !!!!
                                                                                                                          



RSS 2.0