Aaahh Tjena !

Torsdag, 29 oktober 2009

För övrigt så har jag namnsdag idag... Viola. Komiskt dock då Dannes mamma också heter det i mellan namn. Men det var bara en parantes.

Idag har man varit till Nynäshamn o köpt ny motor till Jonas hoj, lång bilresa, 34 mil tur o retur. Danne o jag turades om att köra då Jonas mest roade sig med att reta gallfeber på mig. På vägen hem stannade vi på Donken i Strängnäs... Tur att det finns folk som vill åka dit när ordinarie inte kan/har tid/lust.

Kommer bli lite förändringar nu framöver. Ska börja plugga, o krävs det så blir det flytt. Bloggen är väl enda stället att meddela såna här saker då alla är som bortflugna. Det är inte som det var förr. O det kan man väl inte kräva heller, men ska nog tänka på vad man värderar mest här i livet. Skriver väl här sen om det skulle dyka upp något, annars... vet man aldrig när man ses igen, OM man gör det igen...

Skriva..

Man kanske skulle skriva några rader, var ju typ flera månader sen .Och mycket har ju hänt sedan dess. Jag är kär i alla fall. I min söta Daniel. Tänka sig vad saker o ting kan ändras under så kort tid. Sommaren har vandrat på i sin takt. Jag saknar honom hela tiden, min mage pirrar när jag tänker på honom. Jag blir nervös när jag vet att han är på väg.


Fått en HV71 tröja av Veronica, som var så väldigt fin. Och jag är super nöjd.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Vänner...

Baj baj för nu
Ska försöka skriva här inne lite oftare.

RSS 2.0